Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş speră într-o victorie în meciul cu Rapid

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, miercuri, că deşi Rapid este o echipă foarte bună, cu tradiţie în Liga I, speră ca formaţia sa să obţină toate punctele puse în joc în partida de sâmbătă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Toate meciurile până la final sunt foarte importante şi deja este un pleonasm să spunem că meciul cu Rapid este unul important. Ar fi foarte bine şi foarte frumos să luăm cele 3 puncte în meciul cu Rapid. Va fi un meci foarte greu, cu o echipă bună a campionatului care pe alocuri a încântat, o echipă de tradiţie, care e angajată în lupta pentru cupele europene. Sper ca publicul să ne încurajeze pentru că avem nevoie de aşa ceva şi mai ales pentru ca şi în anul viitor, ei să se bucure în continuare de Liga I”, a spus Pustai.

Partida Gaz Metan Mediaş - Rapid Bucureşti va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici