Antrenorul Edward Iordănescu, diagnosticat cu oboseală cronică - presă

Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, a fost externat, luni, din spital. În perioada recentă, tehnicianul a acuzat probleme cu tensiunea şi stări de moleşeală.

261 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Edward Iordănescu, diagnosticat cu oboseală cronică - presă

Antrenorul Edward Iordănescu, diagnosticat cu oboseală cronică - presă

După mai multe investigaţii realizate, diagnosticul medicilor pentru Edward Iordănescu a fost oboseală cronică, potrivit DigiSport. Tehnicianul a primit un tratament, iar medicii i-au recomandat să se odihnească mai mult în perioada următoare.

Iordănescu a cedat pregătirea echipei staffului său, după partida cu FC Hermannstadt, încheiată cu scorul de 2-0 în favoarea Gaz-Metanului. Antrenorul medieşenilor a lipsit de la echipă şi în primăvară, atunci când s-a crezut că absenţa lui este motivată de nemulţumirea faţă de problemele financiare ale formaţiei.

“Edi Iordănescu nu este bolnav. Îşi face doar nişte teste. Fiind vorba despre inimă, un fenomen complex, nu putem intra în amănunte. După ce s-a întâmplat şi cu Neagoe, s-ar părea că fotbalul devine mai stresant şi mai periculos decât lucrul în mină!”, a declarat preşedinte lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, înaintea jocului cu Sepsi, de duminică, scor 1-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici