Antrenorul Eugen Neagoe şi-a anunţat plecarea de la FC Hermannstadt: A fost ultimul meci aici

Eugen Neagoe şi-a anunţat plecarea de la FC Hermannstadt imediat după meciul câştigat sâmbătă în faţa celor de la Poli Iaşi, cu 1-0. Antrenorul a evidenţiat şi motivele care au stat la baza deciziei.

295 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Eugen Neagoe şi-a anunţat plecarea de la FC Hermannstadt: A fost ultimul meci aici

Antrenorul Eugen Neagoe şi-a anunţat plecarea de la FC Hermannstadt: A fost ultimul meci aici

Neagoe îşi dorea câteva schimbări la echipă, din ianuarie, care să facă din FC Hermannstadt o echipă mult mai solidă. Cel mai probabil, a solicitat conducerii mai multe transferuri, dar oamenii cu factor de decizie nu au promis schimbări majore.

„A fost ultimul meu joc aici. Decizia era deja luată. Am avut o discuţie cu cei din conducere, le-am spus ce vreau eu să facem din ianuarie. Ei mi-au spus că este foarte greu. Mi-am dorit doar ca echipa să fie mai puternică din ianuarie, dar se pare că nu se poate acest lucru.

Cred că am făcut tot ce am putut, echipa este pe o poziţie bună în acest moment.” , a spus Neagoe, după victoria cu Poli Iaşi, la Digi Sport.

Neagoe a semnat cu Hermannstadt la începutul lunii octombrie. În acest timp a condus echipa în 10 partide şi a înregistrat două victorii, 6 egaluri şi două înfrângeri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici