Antrenorul Ionuţ Badea, reconfirmat la Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Ionuţ Badea, a fost reconfirmat în funcţie de conducerea clubului gorjean, deşi formaţia se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii I.

38 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Ionuţ Badea, reconfirmat la Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul Ionuţ Badea, reconfirmat la Pandurii Târgu Jiu (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu apreciază activitatea antrenorului Ionuţ Badea şi îl susţine în continuare pentru a forma o echipă de perspectivă şi care să aibă şi rezultate", se arată într-un comunicat oficial al clubului gorjean, semnat de preşedintele Consiliului de Administraţie, Marin Condescu.

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a declarat că are încredere în antrenor şi vor continua munca împreună:

"Nici nu se pune problema demiterii antrenorului Ionuţ Badea, noi avem încredere deplină în el. Pot confirma că este o atmosferă bună la echipă şi în vestiar şi în afara lui. Nici nu ne-a trecut prin gând să renunţăm la serviciile acestui antrenor tânăr şi care credem că va confirma la Târgu Jiu. Este un început mai greu, dar nu trebuie să dezarmăm. Trebuie să avem răbdare şi încredere cu această echipă şi totul va fi în regulă. Primul rezultat bun care va veni va fi la Cluj şi simt că nu vom pierde la CFR".

Pîrvulescu susţine că antrenorul Ionuţ Badea nu are fixat un obiectiv pe termen scurt, rezultatele urmând să apară dacă se va da dovadă de răbdare:

"Lui Ionuţ Badea nu i s-a fixat niciun fel de obiectiv pe termen scurt, nu i s-a dat ultimatum sau altceva, dumnealui are de îndeplinit doar un obiectiv normal de sezon. Poate singurul obiectiv pe termen scurt este acela de a obţine prima victorie în etapa ce urmează, la CFR Cluj. Noi mergem doar pe continuitate, iar echipele care au avut răbdare cu antrenorii au avut numai de câştigat, cum este şi cazul celor de la Gaz Metan Mediaş. Şi acolo s-a mers pe continuitate, fără prea multe achiziţii de jucători".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici