Antrenorul naţionalei de tineret, Emil Săndoi, şi-a reziliat contractul

Antrenorul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, şi-a reziliat, luni, contractul cu Federaţia Română de Fotbal, informează site-ul oficial al FRF.

195 afișări
Imaginea articolului Antrenorul naţionalei de tineret, Emil Săndoi, şi-a reziliat contractul

Emil Săndoi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"La solicitarea sa, având drept motiv probleme personale, azi, 19 august a.c., a fost reziliat pe cale amiabilă contractul antrenorului principal al echipei naţionale Under 21 a României, Emil Săndoi, cu Federaţia Română de Fotbal. FRF îi mulţumeşte pe această cale pentru activitatea depusă în această funcţie din 2006 până azi, Emil Săndoi promovând la naţionala U21 destui jucători care şi-au dobândit un loc însemnat pe scena primei noastre Ligi, mulţi fiind şi componenţi de bază ai echipei noastre naţionale de seniori", se arată în comunicatul FRF.

Echipa naţională de tineret face parte din grupa a VI-a a preliminariilor Campionatului European, înregistrând un rezultat de egalitate cu Insulele Feroe, scor 2-2, în deplasare. Din această grupă mai fac parte Germania, Muntenegru şi Irlanda.

Într-un meci amical, România U21 a fost învinsă, la 13 august, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de reprezentativa similară a Ciprului, aceasta fiind ultima partidă a lui Săndoi ca antrenor al naţionalei "mici".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici