Antrenorul Universităţii Craiova recidivează: Liga l-a sancţionat cu 5.000 lei

  • Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a fost din nou sancţionat de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române deFotbal (FRF)
  • FRF a decis miercuri să-i aplice o penalitate sportivă de 5.000 de lei.
198 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Universităţii Craiova recidivează: Liga l-a sancţionat cu 5.000 lei

Antrenorul Universităţii Craiova recidivează: Liga l-a sancţionat cu 5.000 lei

Corneliu Papură fusese sancţionat pe data de 11 ianuarie, în urma eliminării sale în partida cu CFR Cluj. Atunci, Papură a primit 2 etape suspendare şi 320 lei penalitate sportivă.

Miercuri, în urma şedinţei Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, Corneliu Papură a primit o nouă sancţiune, de data aceasta doar financiară, însă mult mai drastică, în valoare de 5.000 lei, pentru că ar fi fost la meciul AFC Astra Giurgiu - U Craiova 1948.

În comunicarea făcută publică de comisie se precizează că „în baza art. 19.5, coroborat cu art. 20.6 din RD, se sancţioneală antrenorul Cornel Papură cu penalitate sportivă de 5.000 lei” în contextul unor incidente la meciul AFC Astra Giurgiu vs. U Craiova 1948.

Articolul face referire la faptul că „pentru antrenori, echipă tehnică şi alţi oficiali, suspendarea este însoţită întotdeauna de sancţiunea interzicerii accesului la vestiare, în tunel, în incinta terenului şi pe banca de rezerve. Antrenorii suspendaţi pot lua loc în tribună şi nu au dreptul de a intra în contact cu echipa lor”.

Cum la meciul cu Astra, Corneliu Papură a fost suspendat, Comisia de disciplină a avut dovezi că acesta a încălcat termenii suspendării.

În acelaşi context, clubul AFC Astra Giurgiu a fost sancţionat cu avertisment pentru că în calitate de organizator al meciului a permis „accesul unor persoane neautorizate în incinta terenului, pe culoarele de acces şi la vestiare”, făcându-se referire la Corneliu Papură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici