Antwerp a pierdut, scor 1-5, în faţa echipei Club Brugge, în campionatul din Belgia

Echipa antrenată de Ladislau Bölöni, Antwerp, a pierdut categoric în faţa campioanei en-titre, Club Brugge, în etapa cu numărul 20, scor 5-1.

123 afișări
Imaginea articolului Antwerp a pierdut, scor 1-5, în faţa echipei Club Brugge, în campionatul din Belgia

Antwerp a pierdut, scor 1-5, în faţa echipei Club Brugge, în campionatul din Belgia

În urma acestui rezultat, Antwerp a fost depăşită de Brugge şi a picat pe locul 3 în campionat. Conform informaţiilor ProSport, la meci a asistat şi Mircea Rednic, care doreşte să aducă în Liga 1 Betano un jucător de la Antwerp.

Fără victorie în ultimele două etape, Club Brugge a controlat autoritar prima repriză. Dennis a deschis scorul în minutul 21, iar Schrijvers a majorat avantajul gazdelor, în minutul 40. Rits a dus scorul la 3-0 în minutul 54, iar Dennis a reuşit dubla după alte zece minute. Van Damme a marcat golul de onoare pentru Bölöni, în final, dar Brugge a mai avut un cuvânt de spus. Vanaken a închis tabela pentru 5-1, în minutul 88, dintr-o lovitură de pedeapsă.

S-a terminat 5-1 pentru Club Brugge, iar Antwerp a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat, după 0-2 cu Waasland-Beveren. Echipa care îl deţine pe Dorin Rotariu a urcat pe locul secund, având 38 de puncte. Antwerp a picat pe ultima treaptă a podiumului, cu un total de 35 de puncte. Standard Liege se află la două puncte de Antwerp, după ce s-a impus în ultimele două etape. Lider este Genk, echipa la care este legitimat şi Vladimir Screciu, cu 42 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici