Anunţ îmbucurător pentru fani: Simona Halep va evolua în meciul de FedCup împotriva Elveţiei

Simona Halep a făcut un anunţ îmbucurător pentru fani. Liderul mondial vrea să joace în Fed Cup, în aprilie, la confruntarea cu Elveţia. Românca a lipsit la ultimele meciuri din Fed Cup din cauza unor accidentări şi le-a încurajat din tribune pe fetele care au obţinut victorii importante.

325 afișări
Imaginea articolului Anunţ îmbucurător pentru fani: Simona Halep va evolua în meciul de FedCup împotriva Elveţiei

Anunţ îmbucurător pentru fani: Simona Halep va evolua în meciul de FedCup împotriva Elveţiei

Eliminată de la Miami, Simona Halep a revenit în ţară, miercuri seară, după câteva zile libere pe care le-a petrecut în SUA, alături de echipa sa. Constănţeanca de 26 de ani va lua o pauză şi va reveni în circuit când va începe sezonul de zgură, dar se gândeşte deja şi la meciurile din Fed Cup, de la mijlocul lunii aprilie.

România întâlneşte Elveţia, în barajul pentru accederea în Grupa Mondială a Fed Cup, pe 21 şi 22 aprilie, la Cluj. Halep se declară nerăbdătoare să joace pentru România: "Îmi doresc să câştig ambele meciuri, abia aştept şi sper să iasă bine, să câştigăm partida", a declarat Halep, miercuri seară, la sosirea în ţară.

Halep a ratat întâlnirea din luna februarie contra Canadei, câştigată cu 3-1, fiind accidentată după un Australian Open epuizant. Ultima dată, Simona a jucat pentru România în Fed Cup în urmă cu aproape un an, contra echipei din Marea Britanie. Atunci, România a câştigat cu 3-2, la Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici