Anunţul Simonei Halep privind participarea la turneul de la Roland Garros

Simona Halep a anunţat vineri, pe reţelele de socializare, că nu va participa la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros.

1070 afișări
Imaginea articolului Anunţul Simonei Halep privind participarea la turneul de la Roland Garros

Anuţul Simonei Halep privind participare la turneul de la Roland Garros

„Cu inima grea, anunţ retragerea mea de la Roland Garros anul acesta”, a scris Simona Halep.

Sportiva a suferit, la Roma, o ruptură musculară la gamba stângă şi are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera.

„Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristeţe, dar îmi voi concentra energia pe recuperare”, a mai scris jucătoarea de tenis pe Facebook.

La Roland Garros, Simona Halep a câştigat, în 2018, primul titlu de Grand Slam din carieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici