Aproape 3 milioane de români au urmărit meciul Steaua Bucureşti - Vardar Skopje la Pro TV

Aproape 3 milioane de români au urmărit meciul dintre Steaua Bucureşti şi Vardar Skopje, difuzat marţi seară la Pro TV, informează televiziunea.

663 afișări
Imaginea articolului Aproape 3 milioane de români au urmărit meciul Steaua Bucureşti - Vardar Skopje la Pro TV

Aproape 3 milioane de români au urmărit meciul Steaua Bucureşti - Vardar Skopje la Pro TV (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Steaua a învins-o pe Vardar cu scorul general de 5-1. Totodată, Steaua a câştigat cu 2-1 returul cu Vardar Skopje, jucat în Macedonia, prin golurile marcate de Piovaccari şi Bourceanu.

Românii au fost cu sufletul alături de fotbaliştii de la Steaua, meciul fiind urmărit în minutul de maximă audienţă de la 22.31 de aproape 3 milioane de români.

Meciul difuzat de Pro TV între 21.46-23.36 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste curpinse între 18-49 de ani, o audienţa medie de 11,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 30 de procente, mai mult decât dublu faţă de Antena 1, care înregistra doar 5,2 puncte de rating şi 13,4% cotă de piaţă.

Pro TV a obţinut aceeaşi audienţă şi la nivelul întregului public din mediul urban: 11,7 puncte de rating şi 26,1% cotă de piaţă. Următoarea clasată, Antena 1 a înregistrat doar 4,7 puncte de rating şi 10,5% cotă de piaţă.

Televiziunea Pro TV rămâne tot fruntaşa clasamentului şi la nivelul întregului public din România, cu 11,9 puncte de rating şi 27% cotă de piaţă, meciul de la Pro TV fiind urmărit în medie de aproape 2,5 milioane de români. Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea, după Kanal D, cu 3,8 puncte de rating şi 8,7% cotă de piaţă.

Următoarea adversară a roş-albaştrilor, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi Dinamo Tbilisi, cu care se va întâlni pe 30 iulie şi 6 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici