Aproape 4.000 de români i-au încurajat pe tricolori la primul antrenament din Germania

Aproape 4.000 de români au asistat, marţi, la primul antrenament al Naţionalei din Germania, transmite FRF.

Urmărește
192 afișări
Imaginea articolului Aproape 4.000 de români i-au încurajat pe tricolori la primul antrenament din Germania

Aproape 4.000 de români i-au încurajat pe tricolori la primul antrenament din Germania

Naţionala României a ajuns luni seara în Germania, iar marţi a avut programată prima şedinţă de pregătire pe Würzburg Arena, stadionul din oraşul care îi găzduieşte pe tricolori pe durata EURO 2024.

Antrenamentul a fost deschis publicului, iar aproape 4.000 de fani i-au urmărit pe jucătorii care au readus România la un turneu final după o pauză de 8 ani.

La rândul lor, fotbaliştii naţionalei, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, le-au transmis recunoştinţa printr-un banner pe care l-au afişat la intrarea pe gazon, dedicat atât cluburilor care i-au format, cât şi suporterilor care îi susţin necondiţionat: „Vă mulţumim pentru încredere!”.

„Sper să avem cât mai mulţi fani pe stadioane la acest EURO şi să ne susţină. Ei trebuie să înţeleagă un lucru: poate nu îşi dau seama cât de importanţi sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine. Un cântec sau un «Hai, România!» cântat de tot stadionul îţi dă o energie incredibilă în momentul acela”, a declarat Radu Drăguşin la o conferinţă de presă, înaintea antrenamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici