Aproape o mie de suporteri nord-irlandezi vor asista la meciul cu România de pe Arena Naţională

Aproape o mie de suporteri vor încuraja reprezentativa Irlandei de Nord la partida cu România ce se va disputa, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în preliminariile Campionatului European din 2016.

105 afișări
Imaginea articolului Aproape o mie de suporteri nord-irlandezi vor asista la meciul cu România de pe Arena Naţională

Aproape o mie de suporteri nord-irlandezi vor asista la meciul cu România de pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Din cele 2.700 de bilete puse la dispoziţie suporterilor oaspeţi de către FRF, nord-irlandezii au achiziţionat 980, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ofiţerul de presă al FRF, Gabriel Berceanu.

Partida România - Irlanda de Nord, din etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici