Iordănescu: Pentru noi meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu reprezentativa Irlandei de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Euro-2016, este pentru "tricolori" cea mai importantă partidă a anului.

145 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Pentru noi meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului

Iordănescu: Pentru noi meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Pentru noi, pentru echipa naţională, pentru căpitanul echipei naţionale şi pentru staful tehnic este cel mai important meci al anului. Din punctul meu de vedere, victoria echipei naţionale în jocul de mânine ne-ar ajuta să facem un pas uriaş în a rezolva ecuaţia calificării, în a avea garanţia că suntem între primele două echipe calificate. Am mai spus-o, nimeni nu îşi imagina că Irlanda va fi echipa care domină ponă în prezent prin numărul de puncte pe care l-a strâns şi este echipa surpriză a acestei competiţii. În ceea ce ne priveşte pe noi, le-am cerut băieţilor să se concentreze, să se pregătească mental şi am văzut că au început să se observe aceste lucruri", a spus Iordănescu.

Partida România - Irlanda de Nord, din etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici