Iordănescu: Avem nevoie de susţinerea suporterilor echipei naţionale mai mult ca niciodată

Selecţionerul Anghel Iordănescu a făcut, joi, un apel către suporteri să vină în număr cât mai mare la partida cu Irlanda de Nord deoarece echipa naţională are nevoie de susţinerea acestora mai mult ca niciodată.

46 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Avem nevoie de susţinerea suporterilor echipei naţionale mai mult ca niciodată

Anghel Iordanescu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Este foarte important pentru jucători şi pentru mine prezenţa unui număr mare de suporteri pe Arena Naţională la meciul cu Irlanda de Nord. Mai mult ca niciodată avem nevoie de susţinerea suporterilor echipei naţionale. Nu îmi amintesc în ultima perioadă ca naţionala să fi pierdut un meci atunci când stadionul a fost plin sau când suporterii au fost lângă echipă", a spus Iordănescu într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul îşi doreşte ca selecţionata României să joace ofensiv contra Irlandei de Nord, dar în acelaşi timp le va cere jucătorilor "siguranţă maximă în apărare". "Avem nevoie de victorie. Eu îmi doresc să jucăm ofensiv pentru că vreau să câştigăm. Însă fără să lăsăm lucrurile nepuse la punct în apărare. Trebuie să avem siguranţă maximă în apărare. La nivelul ăsta e foarte important să nu primim gol. Este într-adevăr un derbi. Le-am spus băieţilor că acest meci nu este dinainte câştigat şi că nu va fi unul uşor. Indiferent de desfăşurarea jocului noi trebuie să ne jucăm şansa până la capăt. Trebuie să fim inteligenţi şi să nu facem greşeli capitale", a adăugat Iordănescu.

Cu câteva minute înainte de începerea antrenamentului, programat la ora 13.00, Iordănescu a rugat reprezentanţii mass-media să încheie conferinţa de presă pentru a nu întârzia la şedinţa de pregătire şi a le da jucătorilor ocazia să îl amendeze. "O să vă rog să încheiem conferinţa, să mă înţelegeţi, pentru că mă pedepsesc jucătorii dacă întârzii la antrenament. Eu nu îi las să întârzie, aşa că nici ei nu mă lasă să întârzii. Nici la masă, nici la antrenament. Ei de abia aşteaptă să îmi ia din bani", a afirmat Iordănescu.

Partida România - Irlanda de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici