Aproximativ 200 de persoane au fost reţinute în urma incidentelor de la finala Cupei României

Aproximativ 200 de persoane au fost reţinute în urma incidentelor din timpul finalei Cupei României, dintre CFR Cluj şi FC Timişoara, scor 3-0 (2-0), care a fost întreruptă de două ori din cauza comportamentului suporterilor grupării bănăţene.

15 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 200 de persoane au fost reţinute în urma incidentelor de la finala Cupei României

Aproximativ 200 de persoane au fost reţinute în urma incidentelor de la finala Cupei României (Imagine: Mediafax Foto)

Persoanele reţinute au fost însoţite de reprezentanţii legii la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, aflat în imediata apropiere a stadionului "Municipal" din Târgu Jiu, unde au fost legitimate.

Formaţia CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, pentru al doilea an consecutiv, Cupa României în urma victoriei obţinute în faţa echipei FC Timişoara, într-o partidă disputată la Târgu Jiu, care a fost întreruptă de două ori din cauza comportamentului suporterilor grupării timişorene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici