Arbitrajul video va fi implementat în unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal din lume

Decizie istorică în fotbalul englez. Federaţia a decis să implementeze VAR în Premier League, conform surselor SkySports.

1019 afișări
Imaginea articolului Arbitrajul video va fi implementat în unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal din lume

Arbitrajul video va fi implementat în unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal din lume

Anglia se alătură, astfel, Germaniei, Italiei şi Spaniei, ţări ale căror campionate folosesc deja video arbitrajul, cel implementat în premieră de FIFA şi la CM 2018, desfăşurat în Rusia. FIFA a anunţat printr-un comunicat că VAR-ul a fost un succes la turneul final.

Arbitrajul video va fi folosit la 15 meciuri în Premier League, în probe, iar de sezonul viitor va fi folosit la toate meciurile. Premier League va folosi VAR încă din prima etapă de la reluare campionatului, după pauza pricinuită de meciurile echipelor naţionale, pe 15 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici