Arbitrul Aurelian Bogaciu rămâne în arest

Arbitrul Aurelian Bogaciu rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Piteşti i-a respins, luni, recursul făcut la decizia Tribunalului Argeş, care nu îi acceptase cererea de eliberare provizorie.

25 afișări
Imaginea articolului Arbitrul Aurelian Bogaciu rămâne în arest

Arbitrul Aurelian Bogaciu rămâne în arest (Imagine: Mediafax Foto)

Arbitrul Aurelian Bogaciu a fost adus, luni dimineaţă, la Curtea de Apel Piteşti, pentru judecarea recursului făcut de avocaţi la decizia Tribunalului Argeş, de respingere a cererii de eliberare provizorie sub control judiciar a acestuia, fiind audiat timp de aproximativ o oră.

În cursul după-amiezei, magistraţii Curţii de Apel au decis ca arbitrul să rămână în arest, repingându-i ca nefondat recursul şi obligându-l la plata a 100 de lei cheltuieli judiciare.

Arbitrul Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în noaptea de 29 spre 30 aprilie, sub acuzaţia de luare de mită, măsura fiind luată de Tribunalul Argeş la propunerea procurorilor DNA, care emiseseră pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Bogaciu este acuzat de către procurorii anticorupţie că a primit suma de 5.000 de dolari de la finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, pentru a favoriza echipa într-un meci disputat cu Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici