Arbitrul Aurelian Bogaciu, reţinut de procurorii DNA

Arbitrul Aurelian Bogaciu a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, de procurorii anticorupţie, care l-au audiat timp de aproximativ cinci ore în dosarul de corupţie din arbitraj, el fiind acuzat de luare de mită, a anunţat avocatul acestuia, Florin Doran.

136 afișări
Imaginea articolului Arbitrul Aurelian Bogaciu, reţinut de procurorii DNA

Arbitrul Aurelian Bogaciu, reţinut de procurorii DNA (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Avocatul Florin Doran a declarat că arbitrul este acuzat că a primit o sumă de bani şi că a acceptat cazarea gratuită la hotel, în schimbul unui ajutor pe care urma să-l dea echipei de fotbal CF Argeş.

Miercuri au fost audiaţi la DNA şi arbitrul Tiberiu Lajos, precum şi fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin.

Arbitrul Aurelian Bogaciu a ajuns, miercuri, în jurul orei 11.30, la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, fiind însoţit de avocatul său Florin Doran şi de soţia lui, însărcinată.

"Nu am emoţii deoarece nu am luat bani. Am emoţii, însă, din cauza conjuncturii. Vă doresc o zi bună şi vorbim după", declara arbitrul Aurelian Bogaciu înainte să intre în sediul DNA Piteşti.

După audierile de la DNA, Aurelian Bogaciu a fost adus, în jurul orei 20.25 la Tribunalul Argeş, cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzaţia de luare de mită.

Bogaciu a fost adus cu cătuşe la mâini, din arestul Poliţiei Judeţene Argeş, şi a refuzat să facă declaraţii la intrarea la Tribunal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici