Arbitrul Tom Henning Ovrebo admite că a greşit la golul anulat lui Toni

Arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo, care a condus la centru partida Italia - România, scor 1-1, din grupa C de la Campionatul European, a admis, sâmbătă, că a greşit când a anulat pentru ofsaid un gol marcat de Luca Toni, în finalul primei reprize, informează agenţia Datasport.

17 afișări
Imaginea articolului Arbitrul Tom Henning Ovrebo admite că a greşit la golul anulat lui Toni

Arbitrul Tom Henning Ovrebo admite că a greşit la golul anulat lui Toni (Imagine: Mediafax/AFP)

"Nu e nimic de discutat. Am greşit la golul anulat al lui Toni şi am spus acest lucru şi Comisiei de Arbitri a UEFA", a declarat centralul norvegian.

Declaraţia lui Ovrebo vine după ce surse din cadrul UEFA, citate de presa italiană, au declarat, sâmbătă, că golul înscris de Toni, la scorul de 0-0, a fost anulat deoarece tuşierul a considerat activă o poziţie afară din joc a lui Alessandro Del Piero.

Meciul Italia - România s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. România a deschis scorul prin Mutu, în minutul 55, iar Italia a egalat după numai un minut, prin Panucci. În minutul 80, Mutu a ratat un penalti.

Lider în grupa C este Olanda, cu maximum de puncte, 6, urmată de România (2 puncte), Italia şi Franţa (câte un punct).

După ce Olanda şi-a asigurat deja calificarea în sferturi, s-a speculat că batavii ar putea ajuta România să ajungă în sferturi, în dauna Italiei şi a Franţei, formaţii care ar putea emite pretenţii la titlul european. Cele două echipe care se vor califica din grupa C s-ar putea reîntâlni în semifinalele Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici