Arcada Galaţi şi-a încheiat periplul în cupele europene la volei masculin

  • Arcada Galaţi a fost învinsă cu scorul de 3-0 de gazdele de la Dinamo Moscova, joi, în manşa unică din sferturile de finală ale Cupei CEV la volei masculin.
  • Gălăţenii au ratat astfel calificarea în semifinalele competiţiei.
80 afișări
Imaginea articolului Arcada Galaţi şi-a încheiat periplul în cupele europene la volei masculin

Arcada Galaţi şi-a încheiat periplul în cupele europene la volei masculin

Gălăţenii se calificaseră în optimi în dauna olandezilor de la Lycurgus Groningen, după un meci câştigat în set decisiv, desfăşurat tot la Moscova.

Arcada Galaţi - Dinamo Moscova s-a terminat cu scorul de 3-0 (25-15, 25-18, 25-16).

Românii au contat prea puţin în faţa moscoviţilor, meciul încheindu-se în ceva mai mult de o oră.

Gălăţenii au fost calificaţi la începutul sezonului în Liga Campionilor, însă au ratat calificarea în grupe. Astfel şi-au continuat parcursul european în CEV Cup.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici