Argăseală: Am căzut de comun acord să încheiem contractele cu Arthuro şi Abel Moreno

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi seară, la Sport.ro, că rezilierea contractelor jucătorilor Arthuro şi Abel Moreno s-a făcut de comun acord, astfel că gruparea din Bulevardul Ghencea nu a fost nevoită să plătească despăgubiri.

293 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Am căzut de comun acord să încheiem contractele cu Arthuro şi Abel Moreno

Argăseală: Am căzut de comun acord să încheiem contractele cu Arthuro şi Abel Moreno (Imagine: Mediafax Foto)

"Zapata este refăcut, Stancu şi Kapetanos nu sunt refăcuţi complet, miercuri dimineaţă se va şti exact situaţia lor. Ghionea a avut acum două zile o ciocnire, acum s-a antrenat, sperăm să nu apară complicaţii. Am demarat mai demult negocierile pentru întreruperea contractelor lui Arthuro şi Abel Moreno, azi s-au semnat actele. Discuţia o pornisem acum trei săptămâni, am continuat, iar acum câteva zile au spus că sunt de acord să reziliem contractele, să aibă timp să-şi găsească echipe unde să joace. Nu am plătit despăgubiri, am căzut de comun acord să încheiem contractele. Dorinel ştia de aceste discuţii şi despre faptul că nu îl poate folosi pe Arthuro cu Fiorentina. Nu s-a pus problema revenirii lui Vali Badea la Steaua", a spus Argăseală.

Argăseală a menţionat că pentru meciul cu Fiorentina s-au vândut în jur de 18.000 de bilete. "Probabil se vor mai vinde 2.000-2.500. Gazonul este puţin rupt. Dar se poate juca în bune condiţii", a menţionat Argăseală.

Meciul Steaua - Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici