Argăseală: Am dovedit că suntem cea mai omogenă echipă

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, la finalul cantonamentului de pregătire din Antalya, că jucătorii au dovedit că formează o echipă omogenă prin seria partidelor amicale fără înfrângere, informează site-ul oficial al "roş-albaştrilor.

1 afișare
Imaginea articolului Argăseală: Am dovedit că suntem cea mai omogenă echipă

Argăseală: Am dovedit că suntem cea mai omogenă echipă

"Sunt mulţumit, mai ales că am câştigat şi azi. Nu am avut probleme în niciun moment. Am dovedit că avem cea mai omogenă echipă şi ne bucurăm că am fost feriţi de accidentari, astfel încât Marius a putut să aleagă cea mai buna formulă. Jucătorii noi s-au integrat foarte bine şi datorită lui Zapata, care ne-a ajutat foarte mult. Este cel mai bun portar din România în acest moment", a spus Valeriu Argăseală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici