Argăseală: Ar fi frumos ca Steaua să joace finala Europa League din 2012

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, vineri, la plecarea în cantonamentul din Antalya, că şi-ar dori ca echipa sa să joace finala Europa League din 2012, care va fi găzduită de noul stadion Naţional din Bucureşti.

24 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Ar fi frumos ca Steaua să joace finala Europa League din 2012

Argăseală: Ar fi frumos ca Steaua să joace finala Europa League din 2012

"Cred că orice ţară ar fi mulţumită să organizeze o finală de cupă europeană. Asta se datorează şi Stelei. Este posibil ca în trei ani să existe o echipă românească care să joace o finală şi cu atât mai frumos ar fi dacă aceasta o să fie Steaua", a precizat Argăseală.

Oficialul Stelei a precizat că jucătorul Valentin Badea este încă sub contract cu gruparea "roş-albastră", însă acesta se va pregăti cu echipa a doua. "Vali Badea a plecat cu echipa a doua. El este jucătorul Stelei. L-am primit din nou, chiar dacă şi-a reziliat contractul din Grecia", a mai spus Argăseală.

Lotul Stelei a plecat, vineri, împreună cu echipa Steaua II, spre Antalya, acolo unde va efectua cel de-al doilea stagiu de pregătire din această iarnă, în perioada 31 ianuarie - 12 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici