Argăseală: Cred că Lajos va primi zece etape de suspendare

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, sâmbătă, că arbitrul Tiberiu Lajos ar trebui să primească zece etape de suspendare ca urmare a prestaţiei sale de la partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo.

12 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Cred că Lajos va primi zece etape de suspendare

Argăseală: Cred că Lajos va primi zece etape de suspendare (Imagine: Mediafax Foto)

"Aş putea să cataloghez acest campionat că nu se poate desfăşura în condiţii normale. Dacă nu există condiţii egale, nu putem să câştigăm acest campionat", a spus Argăseală, la Gsp TV.

"A pierdut Dinamo două puncte, dar trebuia acordat un penalti cu eliminarea lui Moţi, Izvoranu trebuia să primească al doilea galben, plus al doilea cartonaş la Papa Malick", a mai spus Argăseală.

"Dacă l-ar delega pe Lajos la Steaua - Dinamo? Ar însemna să jucăm fără arbitru. Cred, totuşi, că va primi vreo zece etape de suspendare după acest meci. Chiar nu mai este nimic de spus, au fost faze clare. Aştept reacţia CCA, ca mod de delegare pentru următoarele etape", a declarat preşedintele stelist.

Citeşte şi:

Gaz Metan Mediaş -Dinamo, scor 1-1

Rednic: Pe final puteam să câştigăm, dar nu ştiu dacă am fi meritat

Pustai: Acest punct este unul de moral pentru jucători

Crăciunescu: Arbitrajul lui Lajos a facut parte din sistem

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici