Argăseală despre audierea Stelei la UEFA: Avem un dosar beton şi sperăm într-un verdict favorabil

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că gruparea "roş-albastră" are un dosar foarte bine pus la punct, ceea ce îl face să spere la un verdict favorabil al Comisiei de Disciplină a UEFA, care va analiza, vineri seară, cazul "Valiza".

286 afișări
Imaginea articolului Argăseală despre audierea Stelei la UEFA: Avem un dosar beton şi sperăm într-un verdict favorabil

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Documentele au fost transmise iniţial către administraţia UEFA şi dirijate apoi către Comisia de Disciplină. Exclusiv în această fază judecarea se face pe baza probelor din dosar. Numai studiul dosarului, fără audierea părţilor sau audienţe în contradictoriu. Este un dosar «beton», ca să folosim cuvântul consacrat în România, iar asta nu duce decât la un verdict favorabil pentru Steaua", a spus Argăseală, aflat în Elveţia, la Nyon.

Valeriu Argăseală a menţionat că Steaua se va afla în urna pentru tragerea la sorţi a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc, luni, la Nyon. "Ne întâlnim luni, pentru că o să fim fără dubii pe tabloul de la tragerea la sorţi, pentru că am discutat acum la departamentul de competiţii şi o să fim şi mai departe pe lista de acces în tragerea la sorţi ulterioare. Sunt convins că aşa va fi", a completat Argăseală.

Audierea clubului Steaua de către membrii Comisiei de Disciplină şi Control a UEFA va avea loc, astăzi, de la ora 18.30.

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Steaua după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Valiza", care l-a condamnat pe finanţatorul Gigi Becali la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în acte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici