Argăseală: Două victorii în ultimele meciuri pot salva sezonul pentru noi

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseala, a declarat, vineri, că o victorie în ultima etapă a turului Ligii I, cu Unirea Urziceni, şi un succes pe teren propriu în Liga Campionilor, în compania formaţiei Fiorentina, pot salva sezonul pentru gruparea din Bulevardul Ghencea.

17 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Două victorii în ultimele meciuri pot salva sezonul pentru noi

Argăseală: Două victorii în ultimele meciuri pot salva sezonul pentru noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Am putea să spunem că se poate salva sezonul în două meciuri. Dacă vom câştiga cele două meciuri, în campionat ajungem destul de aproape de primele clasate şi putem merge şi în Cupa UEFA. După cele două meciuri poate vom spune că am dori să continue sezonul. Este un sfârşit de tur în care se vede că există oboseală, poate există şi neşansă, poate există şi uneori şansa adversarului şi rezultatele n-au fost poate mulţumitoare pentru un asemenea moment în care ne aflăm. Dar, dacă noi câştigăm meciul cu Urziceni şi meciul cu Fiorentina, am putea spune că acest sfârşit de sezon nu a fost chiar atât de rău cum se mai prezintă prin unele zone de media", a spus Valeriu Argăseală.

Oficialul stelist consideră că formaţia Unirea Urziceni merită primul loc în clasamentul Ligii I. "E pe primul loc, e o echipă care a jucat bine şi-a câştigat punctele şi este pe primul loc. Dacă matematica arată aşa înseamnă că merită. Este un meci foarte greu şi pentru că este prima clasată şi pentru că este ultimul meci din acest campionat. Toată lumea are aşteptări după această serie în care n-am câştigat prea multe jocuri. Dar nu trebuie să facem din asta un motiv în plus de a ne crea o stare de tensiune", a mai spus Argăseală.

Valeriu Argăseală a glumit pe seama fundaşului dinamovist Cristian Pulhac, despre care a spus că poate fi cooptat în galeria echipei Steaua. "Îl luăm în galerie. Nu se pune problema de un transfer. Dar ce, a fost dat afară? Nu. M-a surprins plăcut când i-am văzut. Păi dacă imnul nostru se cântă, mă rog, o melodie despre Steaua, se cântă de către jucătorii care sunt la alte echipe, înseamnă că suntem echipa cea mai iubită, pentru că asta şi spunea «Steaua e numai una», deci suntem echipa cea mai iubită, recunosc şi ei, iar pe de altă parte înseamnă că merităm şi am intrat în mintea tuturor ca echipa despre care se cântă foarte mult. Cu siguranţă ei vor rămâne la Dinamo. Dar şi presa a pus presiune pe ei. Ce-au făcut? Au cântat melodia lor dragă", a glumit Argăseală.

Valeriu Argăseală a negat orice criză financiară la clubul pe care îl conduce. "Patronul, domnul George Becali, a dat ieri un interviu în care a răspuns la întrebarea «dacă este o problemă financiară» cu nu există niciun fel de problemă. «Pentru mine, a ţine clubul Steaua este floare la ureche», mi se pare că chiar aşa s-a exprimat. Aşa că nu vă faceţi griji din această privinţă. A spus că în trei, patru ani, ceea ce am inaugurat noi acum o săptămână, dă roade, şi echipa Steaua va fi formată din jucători români crescuţi la Steaua", a precizat Argăseală.

Oficialul stelist nu este deranjat de oamenii care spun că meciul Steaua - Unirea Urziceni ar putea fi "aranjat". "O să avem spectatori mai mulţi şi cu ei care se vor uita la acest meci. Suntem obişnuiţi cu modul ăsta de a face presiune înainte. Este deja un mod cu care s-a obişnuit toată lumea şi nu mai e nimic senzaţional aici", a explicat Argăseală.

FC Steaua şi-a lansat, vineri, revista oficială a clubului, "FCSB", prilej pentru preşedintele Argăseală de a anunţa şi alte proiecte ale clubului. "Este o revistă foarte frumoasă, este o noutate pe piaţa revistelor de specialitate şi nu numai. Primul pas a fost academia, al doilea pas revista, al treilea pas o să fie surpriza, al patrulea pas o să fie muzeul, al cincilea pas o să fie magazinul de la Unirea, într-o nouă prezentare. O să fie un magazin de talia unei echipei europene. Vom continua cu astfel de proiecte pentru că, alături de echipa pe care o avem la club, este clar că trebuie să ne facem din aceste proiecte modul nostru de a consolida foarte mult brandul Steaua", a mai spus Argăseală.

La lansarea revistei au participat şi jucătorii Dorin Goian, Ovidiu Petre, Tiago Gomes, care au oferit autografe, editorul publicaţiei, Octavian Belu, vicepreşedintele clubului Steaua, Iulian Ghiorghişor, foştii fotbalişti stelişti Ştefan Sameş, Basarab Panduru, Anton Doboş, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan dar şi compozitorul Horia Moculescu.

Clubul Steaua a inaugurat, sâmbăta trecută, Academia de Fotbal a grupării roş-albastre, în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euroâ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici