Argăseală: E bine că CFR nu s-a depărtat la şase puncte

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, duminică, la finalul partidei cu CFR Cluj, încheiată la egalitate, scor 1-1 (1-1), că este bine faptul că gruparea ardeleană nu s-a depărtat la şase puncte.

16 afișări
Imaginea articolului Argăseală: E bine că CFR nu s-a depărtat la şase puncte

Argăseală: E bine că CFR nu s-a depărtat la şase puncte (Imagine: Mediafax Foto)

"E bine că CFR nu s-a depărat la şase puncte. Steaua a arătat că se bate la titlu, CFR era declarată favorită, am făcut un joc bun şi rezultatul ne convine. Dacă în prima repriză atenţia, norocul, plasamentul ne ajutau, trebuia să luăm un avantaj care nu mai putea fi remontat. Cred că o victorie a noastră era meritată. CFR nu mai e echipa aceea care să construiască foarte mult", a spus Argăseală la emisiunea "Fanatik Show".

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I, golurile fiind marcare de Ricardo Cadu '35, pentru gazde, respectiv Bogdan Stancu '12, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici