Argăseală îl va reclama pe Andone la Comisia de Disciplină

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, la Sport.ro, că va depune un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF împotriva antrenorului Ioan Andone de la CFR Cluj, după ce tehnicianul l-a acuzat că e prieten cu asistentul Cristian Nica şi mai bea câte o bere cu arbitrul.

9 afișări
Imaginea articolului Argăseală îl va reclama pe Andone la Comisia de Disciplină

Argăseală îl va reclama pe Andone la Comisia de Disciplină

"Şi eu voi depune un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF şi cu ocazia asta îl anunţ pe Andone să se pregătească. Evident împotriva lui Andone, nu pot să accept ca un antrenor angajat al unui club, fie el şi pe locul întâi, să spună aşa ceva despre preşedintele clubului Steaua. N-am fost niciodată la bere cu Nica, n-am stat în particular de vorbă cu el", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală i-a răspuns antrenorului Ioan Andone, care l-a atacat. "Înseamnă că sunt un bun instructor de arbitraj dacă spun lucrurile astea. Nu pot să mă supăr pe ce declară domnii Mureşan şi Andone. Domnul Andone, nemaiavând ce să mai facă la antrenorat, intrând într-o mică criză, începe să facă pe conducătorul de club sau pe purtătorul de cuvânt. Să înveţe foarte bine tactică de joc, să înveţe foarte bine jucătorii cum să stea în teren, cum să câştige meciurile, să lase pe altcineva să vorbească în numele clubului. Poate şi-a adus aminte de declaraţiile domnului Zotta, care a spus că l-a văzut pe dânsul şi pe domnu Mureşan bând bere cu un arbitru. Eu nu îmi aduc aminte să fi stat vreodată la o masă cu arbitrul Nica. Eu nu beau alcool. Cu Nica nu m-am văzut nici la masă de biliard, nici de restaurant sau de bar", a spus el.

Oficialul stelist a afirmat că Andone, nemaiavând ce să arate cu echipa, începe să arate către arbitri. "N-am văzut după meciul lor cu Bistriţa să spună domnul Mureşan că îi este afectată sănătatea şi că antrenorul Andone este foarte supărat că a căzut Fabbiani şi s-o fi accidentat, săracul, fără să-l atingă nimeni. Văd că erau foarte tăcuţi şi liniştiţi atunci, erau prin nişte unghere de stadion, nu se auzea niciun cuvânt din partea lor. Domnul Mureşan a început să devină ironic după ce a văzut că echipa lui nu mai merge cum trebuie. Mi-e milă de sănătatea dânsului, dacă îi face bine retragerea pentru sănătate, n-aş avea nimic împotrivă. Văd că are şi vedenii, că el căuta în lojă figura lui Valentin Ceauşescu", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală a menţionat că Mureşan vorbeşte despre acceptarea arbitrilor ca şi cum ar lucra la FRF sau LPF. "Pune dânsul barieră pentru arbitrii din Bucureşti? Îi pune barieră lui Lupescu să delege cum vrea el? Nu-l înţeleg, a spus înainte de meci că e cel mai fericit că va arbitra Tudor, acum cu totul altceva. Nu e o noutate ca azi să spună ceva şi mâine să nege ce a spus. Declaraţiile lor mă lasă rece, sunt spuse la situaţii pe care nu le mai pot controla, e un semn clar că au intrat în criză. Este posibil ca Tudor să fie greşit", a comentat Argăseală.

Potrivit www.prosport.ro, antrenorul liderului, Ioan Andone, a lansat, marţi, un atac dur la adresa lui Valeriu Argăseală. "Credeţi că Argăseală este pus la întâmplare în funcţia de preşedinte la Steaua? De exemplu, el este prieten cu Cristian Nica, cel care a fost arbitru asistent la meciul nostru din Ghencea. Ei beau câte o bere împreună, toată lumea ştie de relaţia de pritenie dintre cei doi", a afirmat Andone.

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va trimite la UEFA un DVD cu greşelile comise de brigada de arbitri condusă de Alexandru Tudor în partida pe care echipa sa a pierdut-o în faţa Stelei, scor 1-3, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici