Argăseală: Mulţi jucători de la Steaua ar putea fi urmaşii lui Dică

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, că mai mulţi jucători din cadrul lotului echipei "roş-albastre" ar putea fi urmaşii atacantului Nicolae Dică, transferat în această vară în Italia la Catania Calcio.

31 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Mulţi jucători de la Steaua ar putea fi urmaşii lui Dică

Argăseală: Mulţi jucători de la Steaua ar putea fi urmaşii lui Dică (Imagine: Mediafax Foto)

"Să dea Domnul să vină echipele alea care să dea nu ştiu câte milioane pe un jucător şi apoi să vândă dublu sau triplu. Un transfer e cotat la valoarea reală când suma se plăteşte, nu pe vorbe. Probabil Goian îşi dorea foarte mult să plece, va avea un moment în care se va gândi că putea să plece, dar n-are altă soluţie decât să joace foarte bine. Dică era un jucător de bază, dar nu numai un jucător, ci mult mai mulţi ar putea fi urmaşii lui Dică. Toţi să se gândească că îl pot egala pe Dică în jocul echipei. Numărul 10 va fi preluat de Dayro Moreno", a spus Argăseală.

Oficialul stelist aşteaptă ca actele de transfer ale mijlocaşului columbian Juan Carlos Toja de la FC Dallas: "Încă n-am primit un răspuns definitiv de la Dallas, încă nu m-au sunat, aştept să o facă în curând pentru a avea discuţia finală".

Argăseală a menţionat că Steaua este pregătită pentru noul sezon. "Cu siguranţă va fi cel mai disputat campionat dintre toate. E normal să fim pregătiţi pentru amicalul cu Roma. Am primit lista jucătorilor Romei care vor face deplasarea la Bucureşti, sunt toţi, inclusiv Totti", a spus el.

Argăseală a subliniat că Steaua este în discuţii cu mai multe echipe pentru cedarea jucătorilor Romeo Surdu şi Robert Neagoe, pentru primul varianta FC Braşov nemaifiind de actualitate. "Nu este un lucru rău că în intersezon s-au făcut achiziţii de către toate echipele, se bagă bani, creşte nivelul competiţiei", a comentat conducătorul stelist.

Valeriu Argăseală a declarat că şi-ar dori ca echipa sa să cadă în turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu "o formaţie slab cotată de prin Norvegia".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici