Argăseală: Nu am primit banii pentru Rădoi şi de aceea nu putem plăti salariile

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat miercuri că gruparea "roş-albastră" are restanţe financiare faţă de proprii jucători deoarece nu a primit o rată din transferul lui Mirel Rădoi la Al Hilal, însă a asigurat că fotbaliştii nu sunt în situaţia de a solicita să devină liberi.

14 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Nu am primit banii pentru Rădoi şi de aceea nu putem plăti salariile

Argăseală: Nu am primit banii pentru Rădoi şi de aceea nu putem plăti salariile (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem restanţe la jucători, dar nu sunt de aşa natură încât să-şi depună actele la Ligă. Le-am explicat jucătorilor că aveam de luat nişte bani care n-au venit. Banii pe Rădoi n-au venit, iar noi facem demersuri de două săptămâni, zilnic. Am ajuns şi la autorităţile saudite prin ambasadă cu acest demers şi am primit confirmări că vor fi viraţi aceşti bani. De aceea suntem în această postură, nu putem să dăm respectivii bani. Ei trebuiau să ne plătească această sumă la 1 mai şi nu au făcut-o", a spus Argăseală, la GspTV.

La începutul acestui an, mijlocaşul Mirel Rădoi a fost transferat la gruparea saudită Al Hilal, pentru şase milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici