Argăseală nu crede că jucătorii Stelei vor fi intimidaţi de atmosfera de pe Ali Sami Yen

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, la plecarea steliştilor spre Istanbul, că jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş nu vor fi intimidaţi de atmosfera de pe stadionul Ali Sami Yen, la meciul cu Galatasaray, din prima manşă a turului trei al Ligii Campionilor.

15 afișări
Imaginea articolului Argăseală nu crede că jucătorii Stelei vor fi intimidaţi de atmosfera de pe Ali Sami Yen

Argăseală nu crede că jucătorii Stelei vor fi intimidaţi de atmosfera de pe Ali Sami Yen (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem şi emoţii, dar şi credem în calificare. În afară de accidentări, nu mi-e teamă de nimic. Pe Ali Sami Yen va fi o atmosferă specifică Turciei, foarte încinsă, însă pe stadioanele mari din Liga Campionilor unde am jucat, ne-am comportat foarte bine. Nu ne facem probleme că vor fi intimidaţi jucătorii, au experienţă, tărie de caracter şi nu se vor intimida pe Ali Sami Yen. Mergem la calificare. Szekely era unul dintre jucătorii pe care ne bazam, dar cum nu-l avem trebuie să găsim soluţii pentru a-l înlocui cu succes. Toja este legitimat şi este al Stelei, cum să nu poată fi folosit?. Toja are cartea verde. Este posibil să-l vedem în teren", a declarat Argsăeală.

Argăseală a mai spus că în cele din urmă Abel Gomes Moreno va veni la Steaua şi a declarat că este normal să se scrie despre oferte pentru Sorin Ghionea, deoarece acesta este un jucător de naţională.

Steaua a plecat, marţi dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu spre Istanbul, unde va juca, miercuri, în compania formaţiei Galatasaray, în prima manşă a turului trei al Ligii Campionilor.

Janos Szekely şi Mihăiţă Pleşan accidentaţi, Cosmin Vâtcă, Ifeanyi Emeghara şi Valentin Badea, netrecuţi pe lista UEFA, nu au făcut deplasarea în Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici