Argăseală: Probabil Aliuţă nu a uitat că e stelist

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, luni, că fotbalistul formaţiei Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Aliuţă, a înscris în meciul cu CFR Cluj un gol care a relansat campionatul şi a arătat că "n-a uitat că e stelist".

2 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Probabil Aliuţă nu a uitat că e stelist

Argăseală: Probabil Aliuţă nu a uitat că e stelist

"De aseară mă tot gândesc la un mesaj pentru Aliuţă, probabil n-a uitat că e stelist. Pe lângă faptul că a dat un gol frumos, a relansat campionatul. Chiar dacă n-a jucat foarte mult la Timişoara, a marcat când a trebuit. Mesajul meu e «Să-l ţină Dumnezeu sănătos şi să aibă sărbători fericite»", a spus Argăseală.

Aliuţă, fost jucător al Stelei, a marcat în minutul 89 al meciului cu liderul Ligii I, CFR Cluj, scor 1-0. În urma acestui rezultat, CFR a rămas cu 46 de puncte în clasament, unde ocupă locul întâi, fiind urmată de Rapid, Unirea Urziceni şi Steaua, care au câte 38 de puncte.

Valeriu Argăseală a anunţat şi câteva date din programul de după vacanţă. Jucătorii Stelei se vor reuni la 8 ianuarie, când vor efectua vizita medicală, iar la 9 ianuarie vor pleca în cantonament la Valencia. Al doilea stagiu de pregătire al iernii va fi în Cipru. Înainte de începerea sezonului, în perioada 11-16 februarie, Steaua ar putea participa la un turneu amical.

Pe de altă parte, Argăseală a anunţat că de luni, 24 decembrie, va fi relansat site-ul oficial www.steauafc.com.

De asemenea, Argăseală a prezentat programul seriei de evenimente "Stele de Crăciun", organizat de FC Steaua în perioada 17-23 decembrie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici