Argăseală: Suma pentru transferul lui Rădoi este de şase milioane de euro

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că s-a ajuns la un acord cu gruparea Al Hilal pentru transferul lui Mirel Rădoi la clubul din Arabia Saudită pentru suma de şase milioane de euro, subliinind că mai trebuie doar să fie semnate actele.

26 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Suma pentru transferul lui Rădoi este de şase milioane de euro

Argăseală: Suma pentru transferul lui Rădoi este de şase milioane de euro

"Am vorbit cu reprezentanţii de la Al Hilal şi mi-au promis că îmi vor trimite documentele, le verific şi vom transmite înapoi contractul. Transferul se va face pe suma de şase milioane de euro. Banii vor fi folosiţi pentru a continua activitatea fotbalistică, dar nu neapărat pentru transferuri. În mod normal după ce Mirel Rădoi semnează documentele, nu mai sunt alte formalităţi de făcut. Avem doi jucători de naţională pe linia de fund care îl pot înlocui şi nu ne rămâne decât să sperăm să fie sănătoşi", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală a mai spus că Adrian Neaga şi-a reziliat, miercuri, contractul cu Steaua şi acesta se poate transfera la orice echipă doreşte.

Citeşte şi:

Rădoi, aproape de a fi transferat la Al Hilal

Petrescu: Rădoi să se gândească la viitorul lui şi să plece la Al Hilal

Ion Dumitru: Rădoi pleacă în Arabia Saudită pentru bani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici