Argăseală: Transferurile se fac în funcţie de interesele echipei

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, la Sport.ro, că la gruparea stelistă transferurile se fac în funcţie de interesele echipei şi a subliniat că jucătorii care vin trebuie să confirme.

13 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Transferurile se fac în funcţie de interesele echipei

Argăseală: Transferurile se fac în funcţie de interesele echipei (Imagine: Mediafax Foto)

"Tininho este un jucător care are o viteză foarte bună, lovește foarte bine mingea cu piciorul stâng. E un jucător care protejează foarte bine balonul și care i-a placut lui Cristiano Bergodi, a văzut DVD-uri cu el, meciuri întregi și faze din alte meciuri. Vom vedea echipa în meciul cu Ujpest, după care așteptăm și mijlocașul central. Jucătorii care vin la echipă trebuie să confirme. Facem transferurile în funcție de interesele echipei. Mai întâi am discutat cu Darlas, dar nu am ajuns la un consens și atunci ne-am folosit de această nouă pistă, pe care am negociat-o în paralel cu Darlas", a spus Argăseală.

Oficialul stelist a menţionat că este sigur că Mihai Onicaş va fi în echipa Stelei la meciul cu Ujpest. "Bergodi anunță primul 11 cu o oră înainte de meci, dar sunt sigur că Onicaș va fi în echipă la meciul cu Ujpest. Nu am primit nicio ofertă pentru Bănel Nicoliță, este jucător de echipa națională, nu poate fi scos la licitație, e jignitor să trimiți DVD-uri cu el. În privința lui Pleșan, cine dă 350.000 de euro pe el îl poate lua. Noi am purtat negocieri cu mai mulți jucători, am avut și variante de rezervă. Cei care nu au ajuns la noi au impus niște condiții pe care nu le-am putut accepta, iar Steaua are standardele ei. Toți jucătorii care au refuzat să vină la Steaua regretă acum", a afirmat Argăseală.

Valeriu Argăseală spune că nu vor exista incidente între suporteri la meciul Steaua - Ujpest, deoarece Jandarmeria a luat toate măsurile de securitate.

Pe de altă parte, presa elenă anunță că varianta împrumutului jucătorului Philippos Darlas de la Panathinaikos Atena la Steaua a căzut, din cauza neînțelegerilor financiare dintre cele două cluburi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici