Argăseală: Va fi foarte greu cu St.Patrick's

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că meciul cu St.Patrick's Athletic, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, este unul extrem de greu pentru stelişti, mai ales că miza este calificarea în grupele competiţiei.

12 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Va fi foarte greu cu St.Patrick's

Argăseală: Va fi foarte greu cu St.Patrick's (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală

"Meciul cu St.Patrick's este un examen foarte greu, indiferent ce spune lumea de această echipă, e unul dintre jocurile cele mai grele. Cu echipele considerate mici, ajunse în această fază, cum este St. Patricks' este mult mai greu, pentru că motivarea jucătorilor trebuie făcută altfel. Şi va fi foarte, foarte greu pentru că miza este calificarea în grupele Ligii Europa", a declarat Argăseală, prezent la Comisia de Disciplină a LPF.

Steaua Bucureşti va întâlni, joi, de la ora 20.30, pe teren prorpiu, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, formaţia irlandeză Saint Patrick's Athletic. Returul dintre cele două echipe este programat la 27 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici