Steaua va întâlni pe Saint Patrick's Athletic în play-off-ul Ligii Europa

Steaua va întâlni echipa irlandeză Saint Patrick's Athletic FC în play-off-ul Ligii Europa, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

156 afișări
Imaginea articolului Steaua va întâlni pe Saint Patrick's Athletic în play-off-ul Ligii Europa

Steaua va întâlni pe Saint Patrick's Athletic în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Steaua va disputa prima manşă cu Saint Patrick's Athletic, în data de 20 august, la Bucureşti, returul fiind programat la 27 august, în Irlanda.

Steaua va disputa următoarele două meciuri din cupele europene fără spectatori

Comisia de Disciplină a UEFA a decis să suspende clubului Steaua dreptul de a organiza următoarele două meciuri de pe teren propriu cu spectatori, ca urmare a incidentelor de la partida cu Ujpest FC, din turul doi preliminar al Ligii Europa, când un spectator român a intrat pe teren.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a fost sunat, vineri, în timpul unei conferinţe de presă de către preşedintele Valeriu Argăseală, care l-a anunţat că grupării bucureştene i s-a interzis să dispute cu spectatori următoarele două meciuri de pe teren propriu din cupele europene cu spectatori, şi că a primit şi o amendă de 30.000 de euro pentru incidentele de la partida cu Ujpest FC, din turul doi preliminar al Ligii Europa, când un suporter român a intrat pe teren.

Astfel, Steaua va disputa fără spectatori partida cu Saint Patrick's Athletic FC, iar în cazul în care se va califica în grupele competiţiei şi primul meci de pe teren propriu din această fază.

La data de 23 iulie, FC Steaua a fost amendată de către Comisia de Disciplină a UEFA cu suma de 50.000 de euro pentru incidentele de la partida cu Ujpest FC, din manşa întâi a turului doi preliminar al Ligii Europa, când suporterii stelişti au afişat următorul banner: "Cât ţine o unguroaică rahatul în ea? Răspuns: 9 luni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici