Argint şi bronz pentru România la CE de kaiac-canoe

Echipajul masculin de canoe-4 al României a câştigat medalia de argint, sâmbătă, la Campionatele Europene de la Milano, competiţie la care Alina Chirilă şi Lidia Talpă s-au clasat pe locul trei, la kaiac-2, pe distanţa de 1.000 de metri.

36 afișări
Imaginea articolului Argint şi bronz pentru România la CE de kaiac-canoe

Argint şi bronz pentru România la CE de kaiac-canoe (Imagine: arhiva Mediafax Foto)

Echipajul format din Iosif Chirilă, Andrei Cuculici, Florin Mironcic şi Cătălin Costache a fost cronometrat cu timpul de 3 minute, 24 de secunde şi 559 de miimi, fiind devansat de sportivi din Belarus (3:23.386).

În proba feminină de kaiac-2, Alina Chirilă şi Lidia Talpă au parcurs cei 1.000 de metri în 3 minute, 49 de secunde şi 932 miimi. Medalia de aur a fost câştigată de un echipaj din Ungaria, cu timpul 3:44.105, iar pe locul doi s-a clasat un echipaj polonez (3:47.095).

Sportivi din România au concurat şi la canoe-2 masculin pe distanţa de 1.000 m, unde Constantin Popa şi Niculae Flocea au ocupat locul 6.

De asemenea, la kaiac-4 pe distanţa de 500 de metri, Ionuţ Anghel, Lehel Ercsei, Vasile Ştefan şi Florean Mada s-au clasat pe locul 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici