Arne Slot îl înlocuieşte pe Juergen Klopp la Liverpool

Liverpool l-a numit pe Arne Slot, de la Feyenoord, în locul lui Juergen Klopp, a anunţat luni clubul din Premier League.

Urmărește
271 afișări
Imaginea articolului Arne Slot îl înlocuieşte pe Juergen Klopp la Liverpool

Arne Slot îl înlocuieşte pe Juergen Klopp la Liverpool

Slot se afla la conducerea echipei olandeze din 2021 şi a câştigat titlul în Eredivisie în 2022-23, alături de Cupa KNVB în acest sezon.

„Liverpool Football Club anunţă că Arne Slot a ajuns la un acord pentru a deveni noul antrenor principal al clubului, preluând oficial funcţia la 1 iunie 2024, sub rezerva obţinerii unui permis de muncă", a precizat clubul de pe Anfield într-un comunicat, citat de Reuters.

Klopp a anunţat în ianuarie că va pleca de la Liverpool la finalul acestui sezon.

Liverpool i-a oferit duminică o victorie apreciatului său antrenor Juergen Klopp, în ultimul său meci la echipă. O victorie cu 2-0 în faţa lui Wolverhampton Wanderers, care a evoluat în 10 oameni, pe Anfield, a marcat un final de sezon emoţionant în Premier League pentru managerul german.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici