Arsene Wenger ar vrea ca auturile să fie executate cu piciorul, şi nu cu mâna

Antrenorul francez al echipei Arsenal, Arsene Wenger, a declarat, pentru site-ul oficial al grupării engleze, că i-ar plăcea ca în fotbal aruncările de la margine să fie executate cu piciorul, şi nu cu mâna.

25 afișări
Imaginea articolului Arsene Wenger ar vrea ca auturile să fie executate cu piciorul, şi nu cu mâna

Arsene Wenger ar vrea ca auturile să fie executate cu piciorul, şi nu cu mâna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă ar fi să schimb o regulă din fotbal, mi-ar plăcea ca aruncările de la margine să fie executate cu piciorul, şi nu cu mâna. Cred că o astfel de regulă ar face jocul mai rapid. Auturile executate cu mâna ar putea reprezenta un avantaj pentru anumite echipe. La Stoke City, de exemplu, Rory Delap este capabil de execuţii foarte lungi, ca şi cum ar lovi mingea cu piciorul. Este un avantaj pentru ei", a explicat Wenger pe site-ul oficial al clubului Arsenal.

Echipa Arsenal întâlneşte, duminică, formaţia Aston Villa, în etapa a XIX-a a campionatului Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici