Arsene Wenger: „Franţa este super-favorită la câştigarea Euro 2020”. Pe cine vede fostul manager de la Arsenal ca principală rivală

Tehnicianul francez Arsene Wenger, fostul manager al lui Arsenal Londra, actualmente expert în cadrul FIFA, consideră că naţionala Franţei este favorită la câştigarea Campionatului European care începe vineri. El crede, de asemenea căAnglia este şie ea printre principalele favorite.

223 afișări
Imaginea articolului Arsene Wenger: „Franţa este super-favorită la câştigarea Euro 2020”. Pe cine vede fostul manager de la Arsenal ca principală rivală

Arsene Wenger: „Franţa este super-favorită la câştigarea Euro 2020”. Pe cine vede fostul manager de la Arsenal ca principală rivală

„Echipa engleză este pentru mine echipa care poate ameninţa cel mai mult Franţa”, a spus Arsene Wenger, într-un interviu publicat de skysports.com.

Franţa, pregătită de Didier Deschamps, este pe locul doi în clasamentul mondial al FIFA, imediat după Belgia, pe care a învins-o în semifinalele Cupei Mondiale din 2018, pe care a şi câştigat-o.

Wenger, fostul manager al lui Arsenal, spune că naţionala franceză nu „a atins încă vârful” şi va prospera mulţi ani de acum înainte, datorită tinereţii echipei.

"Nu sunt favoriţi, sunt super-favoriţi", a declarat responsabilul FIFA pentru dezvoltarea fotbalului global.

„Nu este suficient să spui că sunt favoriţi, pentru că atunci când câştigi Cupa Mondială şi apoi ai în lot pe N'Golo Kante, Paul Pogba, Karim Benzema, Antoine Griezmann, Kingsley Coman, Olivier Giroud, Ousmane Dembele şi încă o jumătate de echipă la fel de bună, ai defapt cel puţin 11 jucători care pot juca în orice altă echipă naţională.”

„Aşadar, nu puteţi nega faptul că sunt campioni mondial şi nici că este o echipă care încă nu şi-a atins apogeul.”, a opinat Wenger.

"Este o echipă care continuă să crească, pentru că toţi sunt tineri. Cu excepţia a doi sau trei, nucleul echipei este foarte tânăr".

Wenger a mai spus că Anglia lui Gareth Southgate va fi una dintre cele mai puternice provocări la turneul din această vară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici