Arthuro: Sunt pregătit să luăm campionatul şi să ne calificăm în Liga Campionilor

Atacantul Arthuro Henrique Bernhardt, cea mai recentă achiziţie a echipei Steaua, a ajuns, marţi, în cantonamentul din Austria, de la Velden am Worther See şi a declarat pentru site-ul oficial al grupării "roş-albastre" că "este pregătit să câştige campionatul şi să se califice în Liga Campionilor".

11 afișări
Imaginea articolului Arthuro: Sunt pregătit să luăm campionatul şi să ne calificăm în Liga Campionilor

Arthuro: Sunt pregătit să luăm campionatul şi să ne calificăm în Liga Campionilor

"Sunt foarte mulţumit că am ajuns aici şi abia aştept să încep să muncesc alături de noii mei colegi. Sunt pregătit să fac un sezon bun, plin de succese, în care să câştigăm campionatul, să ne calificăm în Liga Campionilor şi să facem treabă bună şi acolo", a anunţat brazilianul transferat de la Deportivo Alaves.

Steaua nu este o necunoscută pentru atacantul Arthuro, care este sigur că transferul în Liga I este o realizare.

"Ştiam că este o echipă bună din Europa, care a evoluat în Liga Campionilor în ultimii doi ani şi consider că era normal să ştiu câte ceva despre ea. Ştiu că este o grupare de calibru, cea mai titrată din România şi consider că, odată cu venirea aici, am făcut un mare pas înainte în cariera mea", a adăugat fotbalistul.

Jucătorul care anul trecut a evoluat sub formă de împrumut la Cordoba, în divizia secundă din Spania, a transmis un mesaj suporterilor stelişti.

"Mă voi dărui sută la sută pentru echipă. Ştiu că este o grupare foarte valoroasă, că ei ţin mult la ea şi vreau ca, alături de noii mei colegi, să reuşesc şi să ajut la realizarea unui sezon plin de succese. Niciodată nu mi-a plăcut să promit un număr de goluri. Pentru mine va conta să muncesc mult, să ajut echipa şi să ştiu că mi-am făcut treaba cât mai bine", a concluzionat fotbalistul care a mai evoluat la Middlesbrough, Racing Santander şi Sporting Gijon.

Atacantul de 1,90 metri şi 82 de kilograme a semnat un contract pe patru ani cu Steaua, plătindu-se pentru achiziţionarea lui de la Alaves 800.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici