AS l-a desemnat pe Dan Petrescu "vedeta meciului" Unirea Urziceni - FC Sevilla

Antrenorul Dan Petrescu a fost desemnat de cotidianul As "vedeta meciului" Unirea Urziceni - FC Sevilla, scor 1-0, din etapa a V-a a grupei G a Ligii Campionilor, în timp ce Ricardo Vilana a fost "durul" partidei.

24 afișări
Imaginea articolului AS l-a desemnat pe Dan Petrescu "vedeta meciului" Unirea Urziceni - FC Sevilla

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Dan Petrescu a reuşit să-şi facă echipa să-şi exprime posibilităţile la maxim. Unirea are nevoie doar de remiză la Stuttgart", scrie As despre "vedeta meciului" de marţi seară.

"Durul meciului", Ricardo Vilana, "şi-a marcat teritoriul cu intrări dure în primele minute. A primit un cartonaş galben".

Diego Perotti a fost ales de As drept "Lordul meciului". "A adus determinarea de care avea nevoie echipa. A fost minunat, dar au lipsit fanii", a scris AS.

Ziariştii spanioli l-au desemnat drept "Trompeta meciului" pe Ivica Dragutinovici: "Autogolul său, la care în mod clar a avut probleme cu orientarea, a decis o partidă în care nu a fost cel mai rău".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici