AS Roma a ajuns la un acord cu Adrian Mutu

Cotidianul Il Tempo a scris, vineri, că directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, a ajuns la un acord economic cu atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, urmând să înceapă tratativele cu oficialii toscani.

20 afișări
Imaginea articolului AS Roma a ajuns la un acord cu Adrian Mutu

AS Roma a ajuns la un acord cu Adrian Mutu (Imagine: Mediafax/AFP)

"Prade a ajuns la un acord economic cu Mutu. În urma acestei înţelegeri, Prade va începe negocierile cu Della Valle (n.r. - preşedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle). În această vară Fiorentina a cheltuit 43 de milioane de euro pe transferuri şi o cedare a lui Mutu la un preţ bun ar putea intra în calcul", notează sursa citată.

Il Tempo mai scrie că Mutu ar urma să aibă un salariu anual de 4,5 milioane de euro, dar ar putea ajunge la cinci milioane cu bonusuri. "Roma îi poate oferi lui Mutu un contract pe patru sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane, care ar putea ajunge la cinci milioane cu bonusuri. Planul «B» al Romei, în cazul în care transferul românului nu se realizează, îi cuprinde pe Vincenzo Iaquinta şi Julio Baptista", notează publicaţia italiană.

Clubul Fiorentina a anunţat, săptămâna trecută, pe site-ul oficial, că i-a propus atacantului Adrian Mutu un contract până în 2012 şi o uşoară mărire salarială, precizând însă că a respins solicitarea făcută de Alessandro Moggi, impresarul românului, în privinţa salariului. Presa italiană a scris că Adrian Mutu a cerut prin intermediul procuratorului său Alessandro Moggi un salariu anual de minim trei milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici