AS Roma, interesată de Mutu

Cotidianul Corriere dello Sport, citat de site-ul goal.com, a scris că oficialii clubului AS Roma sunt interesaţi de achiziţionarea atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu.

13 afișări
Imaginea articolului AS Roma, interesată de Mutu

AS Roma, interesată de Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Roma se interesează de Mutu, dar pentru aducerea românului este clar că vor trebui investiţi 18-20 de milioane de euro. Alternativele Romei pentru faza ofensivă sunt Antonio Di Natale (Udinese), Luis Fabiano (FC Sevilla) Louis Saha (Manchester United) şi Harry Kewell (Liverpool)", a scris sursa citată.

Site-ul violanews.com a anunţat că diriguitorii grupării Bayern Munchen insistă pentru transferul lui Mutu, mai ales după accidentarea francezului Franck Ribery, care va sta departe de gazon aproximativ două luni.

Pe de altă parte, administratorul delegat al AC Milan, Adriano Galliani, a dezminţit interesul pentru internaţionalul român. "Mutu evoluează ca al doilea atacant, iar noi îl avem pe acest post pe brazilianul Pato. Aşa că nu suntem interesaţi. Îl dorim pe Adebayor de la Arsenal, pe nimeni altcineva", a precizat Galliani.

Presa italiană a scris că Adrian Mutu, care a cerut prin vocea procuratorului său Alessandro Moggi o mărire de salariu la Fiorentina, se află pe lista de achiziţii a mai multor cluburi, deşi internaţionalul român şi-ar dori să rămână la Florenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici