AS Roma oferă 18 milioane de euro pentru Mutu (presă)

Gruparea AS Roma ar fi dispusă să ofere 18 milioane de euro pentru achiziţionarea atacantului Adrian Mutu de la Fiorentina, a anunţat, duminică, publicaţia Corriere dello Sport, citată de site-ul violanews.com.

16 afișări
Imaginea articolului AS Roma oferă 18 milioane de euro pentru Mutu (presă)

AS Roma oferă 18 milioane de euro pentru Mutu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Corriere dello Sport, oficialii grupării romane studiază adoptarea unei strategii pentru a-i convinge pe fraţii Della Valle, proprietarii Fiorentinei, să-l cedeze pe Mutu.

"AS Roma ar fi dispusă să ofere Fiorentinei 18 milioane de euro, bani primiţi în mare parte în urma cedării lui Mancini la Internazionale Milano (se vorbeşte de 12-13 milioane de euro). O sumă care s-ar apropia foarte mult de cererile toscanilor şiar putea convinge Fiorentina să renunţe la cel mai reprezentativ jucător al său", scrie Corriere dello Sport, citată de violanews.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici