Ashlei Nemer: Nu a fost chiar atât de uşor cum credeam în finală

Jucătorul brazilian al echipei Club Volei Municipal Tomis Constanţa, Ashlei Nemer, a declarat, joi, că se bucură foarte mult pentru titlul obţinut de echipa sa în finala cu Dinamo, care nu a fost chiar aşa de uşoară cum au crezut iniţial.

3 afișări

"Ne bucurăm foarte mult pentru acest titlu. Nu a fost chiar atât de uşor cum credeam şi pot să spun, după un an petrecut în România, că nivelul acestui campionat a început să crească. Sunt câţiva jucători străini foarte buni şi au răsărit şi câţiva jucători români. Acest lucru este benefic pentru echipa naţională, care are şi un antrenor foarte bun. Pentru a avea succese mari în Europea, Constanţa trebuie să mai investească serios. Deocamdată domină acest sport în România. Totuşi, este bine că şi Dinamo a crescut şi a reuşit să facă din această finală să fie mai interesantă", a spus Nemer.

Coechipierul său, Laurenţiu Lică, a menţionat că adversarii din finală au practicat un volei de calitate, iar la anul speră ca tot Constanţa să fie campioană. "Este fantastic pentru mine, dar şi pentru echipă. Deşi evoluţia mea nu a fost dintre cele mai bune, le mulţumesc băieţilor că au făcut tot posibilul să câştige titlul. A fost un campionat destul de greu, dar este foarte important că am reuşit să-şi îndeplinească obiectivele. Le mulţumim şi suporterilor, care, şi astăzi, au fost alături de noi şi, nu în ultimul rând, vreau să felicit echipa Dinamo, care astăzi şi ieri a practicat un volei de calitate. Având în vedere că Tomis Constanţa a luat ultimele trei titluri, cred că se poate spune că am pus monopol pe campionat. Sper ca şi la anul Constanţa să fie campioană. Jucătorii străini au contat destul de mult. Din păcate, nu avem prea mulţi jucători români cară să evolueze într-o finală în România, iar asta s-a văzut, atât la Dinamo, cât şi la noi", a precizat Lică.

Formaţia CVM Tomis Constanţa a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană naţională la volei masculin, cu scorul general de 3-1, după ce a dispus, joi, la Bucureşti, în meciul patru al finalei Diviziei A1, de echipa Dinamo Bucureşti, scor 3-1 (29-31, 25-17, 25-21, 25-17).

Elevii antrenorului italian Stelio De Rocco s-au impus în primele două partide ale finalei, disputate la Constanţa, la sfârşitul săptămânii trecute, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-23, 25-18) şi 3-2 (25-21, 25-14, 16-25, 22-25, 15-10). Miercuri, Dinamo Bucureşti a redus din diferenţă în meciul disputat în Sala Extreme din Capitală, cu scorul de 3-2 (23-25, 25-23, 25-22, 22-25, 15-12).

La finalul partidei, jucătorii echipei CVM Tomis au format un trenuleţ, împreună cu cei cinsprezece suporteri veniţi de la Constanţa, şi au făcut înconjurul terenului, după care s-au stropit cu şampanie.

Medaliile de campioni au fost oferite în cadrul unei ceremonii de premiere de preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici