Ashleigh Barty a câştigat finala Roland Garros 2019 / Reacţia Simonei Halep

Ashleigh Barty este noua campioană de la Roland Garros. Sportiva din Austria s-a impus în finala turneului de Grand Slam de la Paris în faţa Marketei Vondrousova, în două seturi, scor 6-1, 6-3, după o oră şi 10 minute de joc.

4492 afișări
Imaginea articolului Ashleigh Barty a câştigat finala Roland Garros 2019 / Reacţia Simonei Halep

Ashleigh Barty a câştigat finala Roland Garros 2019

Începând cu luni, 10 iunie, Ashleigh Barty va urca pe locul doi în ierarhia WTA.

2.3 milioane de euro va primi Ashleigh Barty pentru triumful la Roland Garros, în timp ce Marketa Vondrousova va încasa un cec de 1.2 milioane de euro.

Fostul lider mondial, Simona Halep, i-a transmis şi ea un mesaj campioanei de la Paris pe contul ei de Twitter:

"Felicitări, Ashleigh Barty! Sunt atât de fericită pentru tine! Bucură-te de acel trofeu minunat", a scris Simona.

Începând cu luni, 10 iunie, Ashleigh Barty va urca pe locul doi mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici