Ashleigh Barty şi Danielle Collins se retrag de la Indian Wells

Finalistele de la Australian Open, Ashleigh Barty şi Danielle Collins vor lipsi la startul BNP Paribas Open, săptămâna viitoare, anunţând joi seara că s-au retras de la turneul de tenis de la Indian Wells, California.

551 afișări
Imaginea articolului Ashleigh Barty şi Danielle Collins se retrag de la Indian Wells

Barty, australianca în vârstă de 25 de ani, care ocupă locul 1 în lume, după ce a câştigat la Melbourne al treilea titlu de Grand Slam din carieră, s-a retras şi de la Miami Open, care va urma BNP Paribas Open.

Barty nu a mai jucat de când a învins-o pe Collins, în vârstă de 28 de ani, originară din Florida, cu 6-3, 7-6 (2) în finala Australian Open.

„Din păcate, corpul meu nu s-a recuperat aşa cum speram după Australian Open şi nu am reuşit să mă pregătesc corespunzător pentru Indian Wells şi Miami", a declarat Barty într-un comunicat, citată de Reuters. „Nu cred că sunt la nivelul necesar pentru a câştiga aceste evenimente şi, ca urmare, am decis să mă retrag din ambele turnee.

Iubesc aceste evenimente şi sunt tristă că nu voi fi acolo să concurez, dar să îmi pun corpul la punct trebuie să fie obiectivul meu."

Barty a adăugat că îşi propune să revină la timp pentru a concura cu echipa Australiei în calificările pentru Billie Jean King Cup, în săptămâna 11-17 aprilie.

Collins s-a retras de la Indian Wells din cauza unei accidentări, potrivit circuitului WTA. Ea se află pe locul 11 în lume, după ce a atins cel mai bun loc al carierei, 10, imediat după Australian Open.

Collins a participat la un singur turneu de când a pierdut finala de la Melbourne, la 29 ianuarie. Ea s-a retras în al doilea set al meciului din primul tur de la Dubai, Emiratele Arabe Unite, la jumătatea lunii februarie, din cauza unor ameţeli.

Acţiunea WTA de la Indian Wells este programată să înceapă miercuri. Miami Open începe pe 22 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici