Ashleigh Barty, singura tenismenă notată cu 10. Ce notă a primit Simona Halep după sezonul 2019

Simona Halep a primit nota 9, după sezonul 2019, de la jurnaliştii de la OK Tennis. Italienii au oferit o singură notă de 10, pe care i-au acordat liderului WTA, Ashleigh Barty. Şi Bianca Andreescu a fost notată de ziariştii din Peninsulă, primind nota 9/10.

1294 afișări
Imaginea articolului Ashleigh Barty, singura tenismenă notată cu 10. Ce notă a primit Simona Halep după sezonul 2019

Simona Halep a primit nota 9 după sezonul 2019. Care este singura tenismenă notată cu 10

„A câştigat doar un titul în acest sezon, dar este cel care îi va aduce glorie eternă. Simona Halep, într-un an de tranziţie, după hernia de disc avută şi fără Darren Cahill, a reuşit nu doar să rămână fără probleme în top 1-10 mondial, dar a reuşit să îşi revină în a doua săptămână de la Wimbledon şi să o învingă pe Serena Williams, după o finală fără istoric.

A părut că acesta a fost primul sezon al ei ca jucătoare matură, sigură pe ea şi chiar mai periculoasă. După şase ani consecutivi în top 10 joacă fără presiune şi demonstrează, încă o dată, că este cea mai constantă jucătoare dintre toate sportivele din circuit", au scris cei de la https://www.oktennis.it/.

Bianca Andreescu, jucătoarea din Canada de origine română, a primit 9/10, iar jurnaliştii italieni au notat: "nu a ajuns la nota 10 din cauza unei subtilităţi. Merita, dar au fost momente când a demonstrat că este naivă, lucru care a costat-o mult".

În afară de Simona Halep şi Bianca Andreescu, Naomi Osaka a primit 9, în timp ce Karolina Pliskova şi Belinda Bencic au primit 8,5. Petra Kvitova a fost notată cu 8, Elina Svitolina 7,5, Kiki Bertens 7/8, iar Serena Williams nota 7.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici