Aston Villa este interesată de Dorin Goian

Clubul Aston Villa, locul şase în prima ligă engleză, este interesat de fundaşul stelist Dorin Goian, informează pubicaţia britanică Express and Star.

1 afișare
Imaginea articolului Aston Villa este interesată de Dorin Goian

Gruparea Aston Villa este interesată de Dorin Goian

Interesul clubului din Birmingham este evidenţiat şi pe site-ul oficial al grupării engleze, la capitolul zvonuri de transfer, Goian fiind în capul listei, alături de jucători precum Henrik Larsson (Helsingborgs), Michael Owen (Newcastle United), Peter Crouch (Liverpool), Eidur Gudjohnsen (FC Barcelona) sau Jonathan Zebina (Juventus Torino).

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, luni, că este posibil ca Dorin Goian să plece în străinătate, avansând suma de 7-8 milioane de euro pentru un eventual transfer al fundaşului.

În trecut, presa internaţională a mai scris despre interesul clubului Aston Villa pentru atacantul stelist Nicolae Dică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici